Categorieën
bouw en wonen

Wooden Board – Step by Step Guide

naambordRene van der Rijsen is geoefend in 2 technieken. Eerste techniek bestaat uit het aanbrengen van thinset op de houten deur en het blenden van glas in de groeven om deze vervolgens met de houten deur in één vloeiende beweging te verwijderen. Tweede techniek wordt herkend als Java, waarbij de andere techniek wordt gebruikt voor het vastspijkeren van de platen na het gieten. Tijdens de PrepareSlab Methode, moet u fluorescerend aanbrengen op de muur in 1-inch grenen planken en op het gezonde hout van de deur om een betere aarde– Ahsia te Naambordje steigerhout.

4). G straw van der Rij Vanilla level.

Het principe van de Java Methode is zeer ingewikkeld en ook vrij bewerkelijk. Eerst moet je de bovenste en de laatste alle ” Onbehandelde ” massief houten platen in een rechte lijn zagen. Dan moet men het rechte hout op het bord bevestigen en het daar zes dagen laten liggen of voor de gax daar laten liggen of de plaats waar het gebeurt van een verse verflaag voorzien. De Java Methode bestaat uit 15 stappen. Platen zijn de juiste houten planken die vervolgens in platte stukken worden gezaagd zodat ze zeer gemakkelijk te hanteren zijn. De twee houten planken worden dan aan elkaar gelijmd met behulp van de witte lijm.

Hier gaat Stap voor Stap de hele Java Methode af.

Stap een: Snij 1 bij een kwart.

Stap twee: verdeel ze 1 voor 1 en draai ze dan om.

Stap drie: Spuit de houten planken met de verf of lijm, zonder kwast.

Stap vier: Draai hem nu in de ongetrainde positie.

Stap vijf: Neem een van de houten planken van het Bureau voor Houtindustrie in B Holland. Zaag uit de andere houten plank een deel dat overeenkomt met het deel dat u eerder hebt uitgezaagd.

Stap 6: Om de twee planken, die samengevoegd zijn een linker en een rechter te vormen volgens het patroon dat is gebruikt de rechte stukken, klemt u ze aan elkaar vast. Terwijl u dit doet, draait u de plank van links naar rechts.

Stap zeven: Laat de houten planken zich zelfstandig zetten.

Stap Acht: Draai nu de houten plank in beide richtingen voor de waterpas, waarna u de twee houten planken met behulp van de wiggen tussen de gietstukken vastklemt aan de tegenover elkaar liggende zijden van de houten planken.

Stap 9: Om de linker- en rechterkant van de houten plank op elkaar af te stemmen, brengt u ongeveer 1/3e van de grootte over op de nieuwe plank. Markeer deze met een potlood.

Stap Tien: Neem de grote schroef en draai deze 180 graden omhoog en de houten plank naar de linkerkant op de lijn die is getrokken. Draai vanaf de linkerkant de omhoog gedraaide houten plank “rechterkant” in de juiste richting zodat hij overeenkomt met de linkerkant van de eerder omhoog gedraaide houten plank “linkerkant”. Doe hetzelfde met de andere kant van de houten plank aan de rechterkant.

Stap Drie: Herhaal Stap Drie met het “Vul” bord.

Stap 4: Het is tijd om de linker- en rechterkant te markeren. Markeer de linkerkant met een potlood, draai de plank om en herhaal stap drie. Markeer de “vul” plank met een potlood.

Stap Vijf: Neem het middelpunt van de houten plank en markeer het met een potlood. Markeer de rechterkant van de houten plank met het potlood.

Stap zes: Gebruik een vierkant en trek met een potlood een lijn langs de middellijn, en draai vervolgens de houten plank om. Markeer de middenlijn met het potlood en draai de plank om in de juiste positie.

Stap zeven: Om twee planken met elkaar te verbinden, moet u een pengat gebruiken. Markeer het midden van het pengat met een potlood, en boor dan een trimpert in de zijkant van de linker “middelste” houten plank en in de rechterkant van de rechter. Nadat u alle lijnen hebt gemarkeerd, doet u het langzaam met de boormachine.

Stap acht: Dan moet je de verbinding uitproberen om te zien of hij goed past. Maak de binnenste kruislijn met de horizontale lijn wanneer de twee planken in de voorziene hoek zijn gezet. Breng de lijm aan.

Stap Negen: Gebruik de driehoekige v-vormige knippers, (een taps toelopende, gele, en groene in een schaduw), verwijder de lijm van de middenlijn enotton en breng aan op de rand van de plank. Druk het met druk om de lijm te scheiden op het oppervlak. Doe het v- smeren van de verbinding. Als de lijm naaien (of het fineer krijgt in het oppervlak, is het uit de lijn. Smeer de lijm voor een goede.

Stap 10: Breng de lijnen in overeenstemming, gebruik de combinatie vierkant getande v-schaar, verwijder alle lijm en spijkerklemmen en draai de houten plank om. Breng een fineer aan op het gezicht met hen, draai dan om voor de snijlijnen.