Categorieën
bouw en wonen

Schilderen van een huis

Binnenschilder Den Haag

 

 

 

 

Het schilderen van een huis vereist een groot aantal taken, waaronder voorbereiding, inschatting, productie, reiniging, meting en planning.

Voorbereiding: Een te schilderen gedeelte van het hout wordt geprepareerd met schuurpapier, terwijl de omgeving van het schilderij wordt schoongemaakt en geïnspecteerd op beschadigingen. Het te schilderen gebied wordt ook gemeten vanaf de droge muur met een nauwkeurigheid van 1/8 inch. Om werkzaamheden binnen een huis uit te voeren, mag een persoon die een dergelijke functie bekleedt, werken binnen muren die in goede staat zijn en minder schade hebben. Ook werkt hij in lange en smalle ruimten zoals badkamers en hallen. Schilderen moet gebeuren volgens de afmetingen van de muur.

cal-vloeistof, primer en verf worden samen gebruikt voor een schoon vlak oppervlak. Het apparaat van de buitenzijde van de te schilderen muur wordt op de droge muur geplaatst en de kwasten van de verfroller worden op het oppervlak gelegd. Eerst wordt de grondverf aangebracht. Het is noodzakelijk de muur te controleren op scheuren, lucht of vocht. Gebruik een glasschraper of een breeuwpistool voordat u de scheuren opvult met de glas- of plamuurkit. Het is van essentieel belang dat de grondverf droog is voordat u de verf aanbrengt. Ook moet de primer tot over het gehele oppervlak reiken. Wanneer echter twee verflagen worden gebruikt, moeten alle sporen van verdeling door de tweede verflaag worden bedekt. De kwast moet onmiddellijk na gebruik worden schoongemaakt.

Berekenen: Zodra de primer droog is en de verf is aangebracht, wordt het oppervlak geïnspecteerd op de aanwezigheid van scheuren, lucht of vocht. Reflectie op het oppervlak kan de verf afblazen. Nadat het oppervlak onregelmatig van textuur is, is het noodzakelijk om de vlekverwijderaar aan te brengen. Deze vlekkenverwijderaar is uitsluitend water en bevat geen olievlekkenverwijderaar. Het is ook belangrijk om de borstels van uw systeem schoon te maken en alleen de zachte borstel te gebruiken om het oplosmiddel op het muuroppervlak aan te brengen. Nu is het noodzakelijk om een vloeibaar oplosmiddel op het muuroppervlak aan te brengen. Dit oplosmiddel is volledig gebaseerd op het oplosmiddel dat op de buitenmuur is aangebracht bij het aanbrengen van de verf. De eerste laag die op het oppervlak wordt aangebracht moet worden verdund met water, water wordt gebruikt om de kwast schoon te maken en nu moet er wat verf aan worden toegevoegd. De verf moet dan drogen en de randen van het oppervlak opvullen.

Schoonmaken: Het schoonmaken van de vloer met een kwast van de verf is een zeer eenvoudige procedure. De borstel moet worden gereinigd met water of een ander oplosmiddel. Hints ter aanvulling hierop zijn het vermijden van harken en het ophalen van de kwasten.

Het meten: De meting van het met verf bestreken oppervlak moet nauwkeurig zijn. Dit wordt bereikt door de nauwkeurigheid van het meten met meters of meters meetlint. Door de oppervlakte te meten, kan de meting van het vierkant worden gecontroleerd met wat eenvoudige wiskunde. Nadat de oppervlakte is gemeten, als de verf is aangebracht tot aan de lijn, dan moet de verf een meter breder zijn of gelijk aan de lijn.

Etikettering: Nadat de verf is gedetacheerd, kan een duidelijke etikettering op het muuroppervlak worden verwacht. Hierop moet worden aangegeven welk gebied moet worden geverfd, en op welke wijze de verf op dat gebied moet worden aangebracht.

Bij het schilderen van een muur is het nodig om enkele tinten aan de muur toe te voegen om het effect van de verf te verminderen. Voor een tint is een donkere kleur meer aanvaardbaar dan lichtgekleurde verf, omdat ze een warmer en groter effect op de muur geven. Bijvoorbeeld, verschillende tinten contrasten op tinten van blauw zal creëren verschillende algemene vooruitzichten op de verfrissing en verheldering van de kamer.

Doe een muur nooit opnieuw als hij eenmaal droog en met verf bedekt is. Het vereist altijd een zware en grondige applicatie, voor een ander echter ontelbaar aantal uren om het opnieuw te doen. Bovendien moet u wachten tot de verdunning droog is voordat u nieuwe kleren op de muur aanbrengt, totdat het tijd is om een nieuw behang aan te brengen. Dit proces kan een hele dag duren, maar zal toch niet blijven duren. Als u oud behang op de muur ziet liggen als u aankomt of er niet op tijd bent, is het raadzaam het weg te gooien.

Het schilderen van de muur vereist vaak geduld en tijd. Voor mensen die tijd over hebben, is het snel en gemakkelijk om dit soort muurbehandeling toe te passen. Schilderen is gemakkelijk als er tijdsbeperkingen zijn, dus overhaast schilderen van een kamer moet worden vermeden. Echter, als de persoon de tijd vrij heeft, is een spatwand de aangewezen toepassing. Deze methode ontspanning is niet zo moeilijk. Echter, als er geen, dan versieren zal moeilijk zijn. moeilijk. Echter, dus maak je geen zorgen, zoals de methoden zijn besproken worden uitgelegd.

Het schilderen van een muur met spuitverf vereist veel aandacht voor detail en nauwkeurigheid.

lees meer: