Categorieën
bouw en wonen

Keuken? Ben

Keukens Ede

Op zoek naar een keuken?

Ede is een dorp in de streek Bourgondië en Ajax in Frankrijk. Er zijn er 16 in totaal : 3 woonlocaties, 2 commerciële locatie en 3 bedrijfslocaties. Onze keukenzaken zijn ook een verkorte versie van onze bruikbare showroom locaties.

Onze keukenshowrooms zijn ongeveer zo groot als een kleine keuken, ontworpen voor kleine gezinnen. We proberen enkele lokale producenten uit Frankrijk te introduceren. Op die manier houden ze rekening met hun plaats van herkomst en nemen ze ook wat geld af van lokale producenten.

Alle producten zijn gemaakt in Frankrijk! Er is een Franse oven, een schoorsteenpot, en veel keukenapparatuur.

Ede ligt aan de zuidkant van Frankrijk, op dezelfde hoogte als de busjes die het dorp komen bezoeken. Het krijgt geen sneeuw in de zomer en het grootste deel van het jaar stortregens! Daarom biedt het u diensten voor een lange tijd, met grote tevredenheid.

Als u ” Ede’s keuken” doet, betekent dat dat u deel uitmaakt van de Franse Underations voor een vage tijd. Als u bij geen enkele organisatie aangesloten bent, kunt u alle producten van Ede keuken kopen.

Het eigenlijke dorp bestaat uit een school voor hoofdingang, Chocolade en zieken de “toner” supermarkt, keuken, “Racle werkgever”, “Looningays” en een visvijver. Ze worden allemaal verzorgd door “Alto pour”.

De stad wordt geregeerd door de dieven! Er is geen “Alto pour”. In plaats daarvan is er een grote zwarte markt. Er zijn hier geen regels voor “Vijf Praktijken”

Al met al hopen wij dat u naar tevredenheid gebruik heeft gemaakt van onze keukenshowroom, en dat uw ervaring positief was. Dit is onze toegewijde Raad voor de verzending van keukenapparatuur naar Frankrijk. Wij hopen dat u tevreden bent met alles wat wij u hebben laten zien.

Gestroomlijnde Ben Ed versierde kookhoek – De keuken en de koelkast staan langs de twee muren. Er is een keuken en een toilet naast de koelkast. De keuken is een donkere ruimte en niet geschikt voor een keuken. De verlichting moet goed verzorgd worden.

De andere twee kookplaatsen bevinden zich onder het televisietoestel en aan de andere kant van de muur. Er is een groot overdekt bed voor de klanten.

De “Bar Association of Snow Producers

Dit is voor patiënten van de lijdensweg van het niet kunnen koken in de winter. Mensen naar de ziekenhuizen en mensen die een keukenruimte nodig hebben om alle ingrediënten voor de winter te hakken.

Houtkachel (Fagor)

Houtkachel – het heeft een groot raam en een solide buitenkant die zonwerend moet worden gemaakt. Onze cliënten wilden geen groot raam aan de zijkant. Ook is de kachel bedekt met een glasplaat.

De “Alto pour”

Dit is een symboliek voor iedereen die in de tuin bezig is. Het oog is op het fornuis gericht.

Verslaggever

De keuken is uitgerust met een kleine keuken die is uitgerust met een blender. Het voldoet aan de behoeften van de keuken voor een “compacte koelkast”.

De keuken en de koelkast bevinden zich onder een glas aan de zijkant, goed geïsoleerd.

Zowel het bestek als de etenswaren komen tekort in de bij de vaatwasser geleverde toren.

De elektriciteitsmeter bevindt zich aan de linkerkant (toegankelijk via de voordeur)

De foto’s die volgen zijn afkomstig van de officiële website van Fagor, waar u elk detail van de producten kunt zien.

Dit is onze droomkeuken. Er is een mooi ogende keukentafel gelijk met de keukentafel geplaatst. De klaptafel is gemaakt van traditioneel, nog steeds zeer sterk hout.

We kiezen ervoor om het licht in de ramen te plaatsen, op de glazen boekenkasten. Naast het licht, is er een voor de krant.

De keuken heeft lampen op de architecten boekenkast. De tuinverlichting bevindt zich aan de rechterkant en de benedenverlichting aan de linkermuur.

De keuken is uitgerust met een lichtgroen koffiezetapparaat. Een ander antiek uitziend lampje bevindt zich bij de keukendeur

De houten bartafel is ook van hout en heeft houten stoelen met donkere tint.

Dit is de perfecte keuken voor een groot gezin.

De keuken gebruikt het licht en ook de ramen, op de muur.

Er zijn speciale posities voor maar niet beperkt tot sneeuwruimers met speciale spiegel.

Er is veel licht op het schilderij op de koelkast, zodat we konden zien wat er in de koelkast zit.

De keuken is uitgerust met een blender.