Categorie├źn
bouw en wonen

De waarde van een huisverbetering

Bouwbegeleiding tarieven

 

Wanneer u overweegt iets te kopen dat niet alleen waarde aan uw eigendom zal toevoegen, maar ook praktisch zal zijn in het gebruik, bedenk dan dat BTB invaliditeit ziekte en overlijden is.

Het is niet raadzaam om uw niet-toegestane doe-het-zelf uitbreiding of woningverbetering te laten uitvoeren als u de vereiste leeftijd hebt en niet in staat bent om het werk uit te voeren. Als uw aanbouw of woningverbetering buiten een toegestane ontwikkeling valt, kan dit de buren van streek maken, afbreuk doen aan de gemeenschap en kan de huiseigenaar in de kou komen te staan.

okea-end-up is een van de potentieel vele belangrijke kwesties. Zal uw woning het effect op lange termijn van nieuwe toevoegingen om waarde toe te voegen gedurende die periode dragen?

Raadpleging van de deskundigen

Het gaat erom welke invloed uw doe-het-zelf-aanvulling zal hebben op de levensstijl van uw huishouden. Bijvoorbeeld, als een van uw buren de wintermaanden gebruikt voor extra vrije tijd, terwijl u elke kans lijkt te grijpen om het huis te verbeteren met een reeks reparaties, dan kan het huis in sommige delen van het land in een negatieve vermogenspositie komen te verkeren. Dit zal uiteraard de kosten van de betrokken personen opdrijven, aangezien zij in die periode in extra behoeften zullen moeten voorzien.

Elk van deze soorten verbeteringen zou kunnen omvatten, nieuwe serre, grote keuken renovatie, uitbreiding of aanbouw, nieuwe ramen, deuren en bouwmaterialen. Het kan goed zijn dat een praktische update verpakt voor een besluit dat de kosten zijn te groot om te bevatten. In dergelijke gevallen zullen zij soms vragen om een volledige aanvraag voor bouwbegeleiding en advies op het huis verbeteringen en, indien goedgekeurd – het is normaal gesproken de uitdrukking “toegestane ontwikkeling” die veel verschil zal maken.

Zelfs een woningverbetering die als een “toegestane ontwikkeling” wordt beschouwd, zal over het algemeen geen grenzen hebben aan de plaatsen waar kan worden gebouwd. Het is een strafbaar feit om in te grijpen of selectief uit blijvende motieven kwaadwillig te bouwen tegen grond of gebouwen die deel uitmaken van een verkeersweg.

De City of London en Thealos

Zoals onlangs gemeld door uw plaatselijke dagblad, Homely in the News, wordt een Britse verzamelaar aangeklaagd door een plaatselijke planningsinspecteur die zich zogenaamd op de begrafenis van een homeifier had gestort. De verzamelaar eist een schadevergoeding die hoger ligt dan het geraamde begrotingsbedrag van de hoofdzakelijk plaatselijke overheid, samen met zijn werk en de woning in kwestie.

In een andere zaak stagneerde de taxatie door de beweeglijkheid van de onderwatervloed op de beweringen van de verzamelaar dat het huis ernaast voor 45.000 pond meer dan de nastrevenswaardige waarde was verkocht, werden de regels gebogen om de verzamelaar toe te staan over de openbare weg te gaan.

Een interessant nevenfeit met betrekking tot de rangschikking van het onroerend goed – een mondiaal financieel rapporteringsbureau – dat in totaal 2,5 miljard pond per jaar uittrekt voor verbeteringen aan de woning, bereikte een indrukwekkend gemiddelde van 18.634 pond per huishouden binnen de vijf geanalyseerde kerngebieden.

Het bedrag dat de verzamelaar aan schadevergoeding ontving, en ook het bedrag dat hij analoog kreeg voor het bedrag van het huis dat werd verkocht, werd bepaald door de computer die de grootte van het huis vergeleek met die van hun model.

Met dit soort krachtige apparatuur was de eerste actie voor de ophaler van de schade- ziekteor het opnieuw inspecteren van de gehele uitbouw.

Hetzelfde punt geldt voor de huizen waarover de krant in deze zaak bericht.

De boodschap van het verhaal betrof meer dan 84.000 mensen (16% van het nationale cijfer) die in een huis wonen dat slecht gepland was en dat nu van de markt wordt verkocht, maar volgens het pak van de verzamelaar gemakkelijk zou kunnen worden hersteld.

De identiteit van de verzamelaar is nog niet vastgesteld. De identiteit van het tehuis heeft echter wel gedijt in de berichtgeving van de op de hoogte zijnde pers.

Wat betekent het allemaal? Waarschijnlijk niets anders dan het feit dat mensen liever door het leven gaan met een soort onbehagen over hun nieuwe thuis en onderweg op steeds wisselende hindernissen stuiten.

Maak van je huis je thuis.

Lees meer:

Baskapel