Categorieën
bouw en wonen

Chicago Banen

Timmerman Goes

 

 

 

 

Blijkbaar kun je ook ‘timmerman‘ zijn als je je bachelordiploma lassen hebt gehaald en je hebt gespecialiseerd in al die ’timmervaardigheden’. Je kunt eigenlijk jongleren met zowel een carrière als timmerman als een carrière als webmaster als je een van die twee opleidingen hebt kunnen afronden.

Vanaf de dag dat u met uw carrière begint, moet u het gereedschap kopen dat u nodig hebt om met uw apparatuur te werken, zoals moersleutels, verlengsnoeren, kabels, chauffeurs, boren en zagen, om er maar een paar te noemen. Het zou, natuurlijk bestaat uit minder gereedschap als u wilt doen kleine veranderingen, maar die kleinschalige banen zijn een of andere manier gemakkelijker te doen, dan die grootschalige banen die meer hulp nodig hebben. Bovendien zult u meer gereedschap in uw bezit hebben als u de timmerman in kwestie het gebruik van het gegeven gereedschap kunt uitleggen en demonstreren, wat erg belangrijk is als hij of zij op uw verzoek moet ingaan.

Dit artikel gaat dus niet over hoe je echte timmermansklussen of andere timmermansklussen moet doen, maar eerder over de typische timmermansklussen die mensen doen of nodig hebben. Enkele voorbeelden van die timmerklussen zijn:

o timmerwerk zoals het zetten van het dak – waarbij je werkt met boomstammen voor de vorm van de dakmantel

o timmerklussen zoals het plaatsen van deuren en ramen – waarbij je de timmerman adviseert over de materialen die nodig zijn voor de nieuwe deuren en ramen.

o timmerwerk met betrekking tot de ruimtelijkheid van een huis – waar u twee kamers inricht met betrekking tot een dak en muren.

o timmerwerk waarbij leidingen of bedrading betrokken zijn

o timmerwerkzaamheden die verlichting of plafondafwerking omvatten

o timmerwerk dat houtbewerking inhoudt

o timmerwerk waarbij het dak wordt afgewerkt

Beantwoord!

Ik in de straat!

De stad Chicago is als een NOOVERland waar je zo nu en dan een S-planting lente zult vinden. Trouwens, de persoon die oorspronkelijk aan de wieg stond van het gebruik van dat woord was een Duitser genaamd Walter Blair. Met andere woorden, ’timmerman’ het woord heeft zijn eigen Franse betekenis, net als ’timmerman’ het woord betekent ‘snijden’, ‘een gat hakken’. Dus, snap je het? Oh, verdorie!

Om ons Chicago nog een keer goed te laten begrijpen, moeten we de grondbeginselen van Leoc mitre begrijpen. De Franse betekenis van Leoc mitre – ‘De man die een mannenhoofd afsnijdt’ – is Hydro. Betekenis: ‘Water snijdt een man hoofd kort’ wat bijna niet het soort man hoofd snijdt dat je eigenlijk snijdt. Net als de vogel die door sneeuw snijdt kunnen ze een man doorsnijden! Het is gewoon anders.

Water lijkt een betwistbaar iets, aangezien het in de VS zeer populair is geworden voor een aantal dingen, maar één ding is het meest bekend: auto’s hebben “waterfonteinen” – ze hebben het zelfs zo populair gemaakt dat er een heel boek of gebied gewijd is aan waterfonteinen. Vanuit praktisch oogpunt was de ’timmerman’ de eerste machine die gemaakt werd om stromend water te maken. Het is het volgende dat de mensen gebruikten en dat het verder ontwikkelde zal uiteindelijk leiden tot de creatie van de ware machine om hout, verfstoffen en zelfs tanden te snijden!

U kunt zich afvragen – wat is nu echt beter een auto waarbij de vrouw naar buiten gaat en het haar knipt met een krultang, of een timmerman en een stuk gereedschap dat een man knipt? Ik denk eerder dat het antwoord zal zijn – de vrouw overtroeft de timmerman elke keer.

lees meer: